Младите лица в изборите за народни представители : Ивелин Терзийски

Община Сандански със санкция към фирма за некачествено изпълнение на ремонт
септември 17, 2021
Младите лица в изборите за народни представители : Константин Стаев
октомври 25, 2021

Обновяване на партийните листи с нови лица. Това показа, че желае българският избирател на изминалите избори за 46-то Народно събрание. Млади хора, които са добри в това което правят, и които могат да допринесат за общото благо с нови и свежи идеи. В тази връзка екипът на Sandanski.live  започва рубриката „Младите лица в изборите за народни представители “, която цели да Ви запознае с тях.

Първият, с когото ще Ви запознаем е 30- годишният Ивелин Терзийски, който е и общински съветник от ВМРО в местния парламент в Сандански.

Ивелин Терзийски завършва висше образование последователно с бакалавърска степен в УНСС със специалност „Икономика на търговията” и магистърска – „Спортен мениджмънт” в НСА „Васил Левски“. Установява се и се развива професионално в родния Сандански. В частната си дейност се занимава с проектния и събитийния мениджмънт. От 2020 г. е член на Постоянната комисия по европейски фондове, национални и международни програми и проекти към Национално сдружение на общините в Република България.

Ивелин Терзийски е един от активните общински съветници и вносител на няколко предложения сред които са подпомагане на даровити деца с успехи в областта на образованието, културата и спорта чрез връчване на стипендии в общ размер на 10 000 лв, създаване на  Младежки консултативен съвет, чрез който да се формира активно младежко общество в община Сандански; възобновяване на инициативата „Подари надежда”, която да отличи и подкрепи хора от Община Сандански , помогнали на хора в нужда и беда.

Според кандидатът за народен представител политиката в България има нужда от млади и образовани хора, с чисто минало, които със своята енергия и знания могат да помогнат за развитието на страната ни.

Приех предизвикателството да бъда кандидат за народен представител с оптимизъм, че моето участие и активна работа в Народното събрание ще даде тласък за още по-добро развитие на града, региона и на страната като цяло. Винаги съм бил последователен в действията си, воден от принципите си, вярвайки, че малките стъпки, но в правилната посока водят до положителна промяна, казва още Терзийски.

Ивелин Терзийски е поставен на второ място в листата на ВМРО веднага след водача Ангел Джамбазки в 1 МИР – Благоевград.