Комедията „Една седмица, не повече…“ открива театралната 2021 година на 25 февруари в град Сандански

Школите в НЧ „Отец Паисий-1919“ в Сандански възобновиха дейността си
февруари 2, 2021
Приеха бюджета на община Сандански за 2021 година
февруари 4, 2021
Истински лъжи, любов и абсурдни ситуации се преплитат в комедията „Една седмица, не повече…“, която любителите на театъра ще могат да гледат на 25 февруари от 19:00 часа в Дома на културата в Сандански.
Историята разказва за живота на един отегчен мъж, който иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да ѝ каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Тук комичният възел започва да се заплита. Ако предположите, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което ще се случи на сцената. Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.
Екипът на постановката обещава публиката да бъде тотално зашеметена от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска – Давидова, Димо Алексиев и Емил Марков. Актьорското трио е изключително добре сработено, тъй като дълги години си партнира в хитовия лекарски сериал „Откраднат живот“.
Автор на пиесата е Клеман Мишел, а сценографията е дело на Юлиана Найман. Комедията е обиколила почти цяла България и се радва на огромен зрителски интерес.
Заетост на местата до 30% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.
Билетите ще са в продажба от февруари, на касата на пл. „България“.
За информация : 0888324953