Кирил Котев : През годините неведнъж съм заставал пред Вас открит и съм получавал доверието Ви

В навечерието на 3 март! Историческо развитие на Сандански(Свети Врач) след Освобождението на България
март 2, 2021
Скок на инфектираните с COVID-19 в Пиринско, увеличават се и хоспитализациите
март 2, 2021

Бившият кмет на община Сандански Кирил Котев направи изявление в личния си профил във Facebook и обяви официално, че ще бъде кандидат за народен представител.

Ето какво написа той :

„През годините неведнъж съм заставал пред Вас открит и съм получавал доверието Ви!
Благодарение на Вашата подкрепа през 2014 г. бях избран за народен представител, година по-късно спечелих и изборите за кмет на община Сандански. С много общи усилия и съвместна работа успяхме в реализирането на немалко проекти, както от позицията ми в народното събрание, така и като кмет.
След местните избори през 2019 г. реших да напусна всички политически позиции заемани от мен до тогава. Сега съм готов и решен да не оставям целта, към която се стремя от години, а именно чрез работата си да помагам за развитието на Сандански и региона.
Вярвам, че можем да продължим по този път с нови идеи и реални проекти, които по време на кампанията ще представям пред Вас. Натрупах повече опит и Вашата подкрепа ми дава увереност, че в народното събрание можем да задвижим много позитивна енергия за осъществяването на всички добри инициативи за района.
Знаете, че никога не съм делил хората по партии и съм еднакво отворен към всеки!
Благодаря на всички санданчани, които ме подкрепяха и вярваха в успеха ни през тези години. На парламентарните избори ще успеем отново!
Днес официално бях номиниран за кандидат народен представител в листата на ПП „Републиканци за България“ с номер 3️⃣!“