„Булекопак“ АД и община Сандански организират конкурс „НАШАТА ЗЕЛЕНА ЕЛХА“

Интервю с Ивелин Терзийски, кандидат-депутат в 1 МИР – Благоевград : Всеки глас на изборите е ценен, още повече в този тежък за страната период
ноември 9, 2021
Започва раздаването на изборните книжа и материали от Общинска администрация – Сандански
ноември 10, 2021

Конкурсът е за украса на Коледните елхи в детските градини с играчки/предмети, изработени от децата от различни опаковки, подръчни и естествени природни материали (шишарки, борови клонки и др.) и цели да фокусира вниманието на децата върху повторната употреба на продуктите  и да насърчи тяхното отговорно отношение и „зелено“ мислене.

Конкурсът започва на 08.11.2021 г. и продължава до 15.12.2021 г., включително. Организира се за територията на община Сандански.

За да участват в конкурса, преподавателите на групите от детските градини трябва да изпратят не по-малко от 3 снимки на тяхната „зелена елха“, от които поне една снимка, обхващаща цялата елха в пълен размер и поне две снимки в по-близък план на поставена върху елхата украса, както и не по-малко от 5 снимки от процеса на самата изработка на коледните играчки на e-mail: kids@bulecopack.com  и zh.dimitrova@sandanski.bg  до 15.12.2021 г.