Сандански е сред най-посетените места за Великден

Бившият зам.министър на икономиката Александър Манолев с атака срещу премиера Петков
април 26, 2022
През май в Сандански стартира шестият плувен турнир „Спартак“
април 26, 2022

Сандански бе сред най-предпочитаните места за почивка по време на Великденските празници. Над 4000 туристи напълниха всички възможни места за настаняване.

Сред основните причини туристите да изберат Сандански за почивните дни бяха хубавото време, минералната вода и природата и туристическите забележителности и не на последно място, красивият ни парк „Св.Врач“.

Туристите започнаха да пристигат още в четвъртък. Още в петък Сандански напомни за най-добрите си години, когато улиците бяха изпълнени с хора на различни възрасти, търговията на дребно вървеше, а хотелите и къщите за гости пълни.

Всички хотелиери, ресторантьори и търговци са удовлетворени, тъй като през четирите дни са работили на пълни обороти.

От утре пък започва и програма за празника на Сандански.

Община Сандански ще отбележи празника в два дни :

27 април /сряда/ – Ще се насладим на един от най-нежните гласове в поп музиката – Белослава. Минути преди нея на нашата открита сцена под небе от звезди ще чуем невероятните Брас Бенд Сандански / Brass Band Sandanski и Китаро-мандолинен оркестър „Стефан Борилов“ към Народно читалище „Отец Паисий-1919“.

28 април /четвъртък/ – Традицията ни обединява и събира на Манастир „Св. Св. Козма и Дамян“, където след пасхалния водосвет за здраве ще започне фолклорна програма на НЧ „Отец Паисий – 1919“, със специалното участие на Karamfil Bozhikov / Карамфил Божиков!

Празненствата продължават с два концерта. В първият ще заблести таланта на децата на Сандански със специалното участие на Дара Екимова. Вторият празничен концерт ще открием с невероятно танцово шоу с тъпаните на Ансамбъл „Чинари“ Ensemble Chinary и специалното участие на Райна!
Очакваме ви!