Вихрен до последно ще трепери за мястото си в Югозападната трета лига

Историята на село Плоски събранa в книга
май 23, 2022
Отворена среща с лидерa на Възраждане Костадин Костадинов в Сандански
май 24, 2022

Два кръга остават до края на първенството на Югозападната трета лига. През уикенда Беласица подпечата официално влизането си отново в професионалния футбол след 13 години. Това се случи след като комитите победиха с 3:2 Вихрен Сандански на стадион Цар Самуил в Петрич пред 5000 души.

На обратния полюс се намира отборът от Сандански, който до последно ще трепери за място в Югозападната трета лига. В последните мачове до срещата с Беласица, тимът на Емил Велев бележи възход. Въпреки това до последно  Вихрен, Хебър 2 и Надежда Доброславци ще държат развръзката и ще определят кой ще поеме към окръжните групи.

Вихрен Сандански определено не заслужава подобно място, отборът показа добри игри през сезона, но слабото начало и кадрови проблеми попречиха на тима да се класира по-напред.

В последните два кръга Вихрен са домакини на Балкан Ботевград и гостуват на Витоша Бистрица, затова тимът повече от всякога заслужава подкрепата на публиката в Сандански, а феновете в Петрич са доказателство, че когато има обединение има и резултати.