Възстановителният СПА център към ЗПГ „Кл.Тимирязев“ с подаръчни ваучери за „Свети Валентин“

Приключи първият етап на Пирин къп Сандански 2021
февруари 8, 2021
Илия Пасков е новият председател на СХРТ – Сандански
февруари 8, 2021

Първият за България ученически възстановителен СПА център бе открит през май 2019 г. в Земеделската професионална гимназия „Климент Тимирязев“ в Сандански.  В него се обучават учениците от откритата преди две години професия „Изпълнител на термални и СПА процедури“. „Центърът е оборудван с джакузита, парна баня и две сауни,  масажни легла и тангентори, каквито има по санаториумите“, обяснява директорът на гимназията Емил Терзийски. След като бе открит, центърът ще може да се ползва от учениците на професионалното училище на символични цени, които да покриват само разходите. А ако има капацитет, ще може да бъде посещаван и от външни хора. „Но най-важното е, че учениците ще могат да се обучават в него, тъй като сега се налага да се молим на фирмите да ни приемат, когато е свободно, за да не нарушим спокойствието на туристите“, добавя директорът.

В месецът на виното и любовта у ръководния екип на училището възникна иновативната идея, СПА центърът да предлага подаръчни ваучери „Романтичен Свети Валентин“, а определените цени са изключително атрактивни :

  • Арома масаж за двама (частичен) и ползване на инфрачервена сауна, парна баня, сауна с вулканични камъни – 65 лв.
  • Арома масаж за двама (цяло тяло) и ползване на инфрачервена сауна, парна баня, сауна с вулканични камъни – 80лв.
  • Арома масаж за един (частичен) и ползване на инфрачервена сауна, парна баня, сауна с вулканични камъни – 35 лв.
  • Арома масаж за един (цяло тяло) и ползване на инфрачервена сауна, парна баня, сауна с вулканични камъни – 45 лв.

Комплимент към всеки закупен ваучер е бутилка червено вино от специалната селекция, произведена от избата на училището. Ваучерите ще бъдат валидни от 12 февруари до 30 април.

За повече информация : 0896706091