Общински съветник с искане за създаване на Младежки център в Сандански

Кметът на Сандански се срещна треньорите на Националният отбор по баскетбол до 16 години
януари 7, 2022
В задочен спор влязоха общински съветник и ГЕРБ-Сандански
януари 7, 2022

Общинският съветник Ивелин Терзийски отправи предложение към ръководството на община Сандански да бъде създаден Младежки център. По време на последната сесия на Общински съвет – Сандански, Терзийски предложи и място за целта –  пустеещата зала на бившия клуб на СДС, който се намира в сградата зад Старата община.

В личен пост в социалните мрежи Ивелин Терзийски написа следното :

“ Крайно време е младежите в Сандански да имат свой дом. Многофункционално място, което би предоставило нови възможности за провеждане на дейности в съответствие с интересите и нуждите на младежите от нашата община. Център, който да подпомага развитието на младите хора.

Вярвам, че подходящото място за Младежки център е сградата на бившия клуб на СДС, който се намира в сградата зад Старата община, в която почти всички пространства пустеят.

Това бе и предложението ми на последното заседание на Общински съвет – Сандански. В тази връзка при разглеждане на БЮДЖЕТ 2022 ще продължа идеята си като предложа гласуване на средства за ремонт на сградата.

Създаването на Младежки център на подобно общинско място би било и добър пример за добро стопанисване на общински имот, който се намира на ключово място в града.“