Конкурс за директори на две детски градини и ЦПЛР се провеждат в Сандански

Ето как Сандански ще отбележи 6 май – Гергьовден и празник на Българската армия
май 4, 2022
Международен турнир по плуване „Сандански къп“ стартира на 6 май
май 4, 2022

Днес, в община Сандански се провежда конкурс за избор на директори на две детски градини в град Сандаски – ДГ „Здравец“ и ДГ „Дора Габе“.

За длъжността директор на Детска градина „Дора Габе“, гр. Сандански до финален етап на конкурса бяха допуснати : Аделина Павлова и Блага Христова.

За длъжността директор на Детска градина „Здравец“, гр. Сандански до финален етап на конкурса бяха допуснати: Янка Василева и Блага Христова.

Посочените кандидати трябваше да се явят за решаване на тест на тази сутрин в 09:00 часа в заседателна зала в сградата на Общинска администрация – Сандански, град Сандански. Интервюто с успешно преминалите писмения изпит ще се проведе също днес.

Конкурс за директор се провежда и за Центъра за подкрепа за личностно развитие – Сандански. Допуснатите кандидати до финалния етап и тук бяха двама : Малина Божкова и Валентин Митрев. Посочените допуснати кандидати трябваше да се явят на Защита на концепция на тема „Управление и развитие на дейността на Център за подкрепа за личностно развитие – Сандански, гр. Сандански през следващите 3 години“ и събеседване на 04 май 2022 г. от 13:30 часа в заседателна зала в сградата на Общинска администрация – Сандански, град Сандански.