Кметът на Сандански Ат. Стоянов категоричен: „Няма да има никаква политическа чистка в общинска администрация“

Военни от Благоевград участваха в ритуал по откриване на паметник в памет на загиналите във войните
ноември 19, 2019
Официално откриване на виенското колело в Сандански
ноември 19, 2019

В първият си работен ден като кмет на община Сандански, Атанас Стоянов се зае със сериозните дела, които очакват своите решения. Вчерашният му ден започна с работна среща със селските кметове. В пърите му думи след настаняването в кметския стол, Стоянов посочи, че няма време за губене, а е време за работа.

„Днес е първият работен ден, изключително натоварен и динамичен. Така ще бъде и занапред, разбира се. Няма да имаме време за толеранс, трябва да влизаме с летящ старт, защото ни чакат много въпроси и проблеми за решаване. Ние сме тук, за да оправдаем доверието на хората, а това може да стане с много работа и като приемаме присърце проблемите на града ни, касаещи неговото развитие. Гарантирам, че ще дам всичко от себе си, за да бъде града ни още по-добър за живеене, както за съгражданите ни, така и за многобройните гости“, заяви Стоянов пред Нет+. Той посочи, че с новоизбрания председател на общинския съвет ще работят в синхрон.

Местният парламент е една от основните институции на местното самоуправление и с диалог ще постигнат постигнат най-доброто за града. Към този момент той не е предприел оптимизация на общинската администрация и разчита на компетентността на служителите. „Няма да има никаква политическа метла и чистка“, обеща кметът на Сандански и допълни, че желанието му е администрацията да бъде още по-знаеща и по-работеща в услуга на хората. Предстои да бъде направен приемен ден на кмета и неговите заместници за близост с гражданите и техните проблеми.