Кандидатските листи ясни! Ето кои хора са кандидатите от Сандански!

Здравко Лазаров и Вихрен се разделиха
февруари 28, 2021
Община Сандански награди най-добрите арт проекти посветени на Баба Марта
март 1, 2021

Вече са ясни кандидатските листи в област Благоевград за парламентарните избори на 4 април. От Сандански има кандидати не липсват.

ПП ГЕРБ обяви листата си. Общинският съветник и координатор на ГЕРБ в Сандански Стоян Стоев е кандидатът на курортната община в листите на ПП ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори. Това стана ясно след днешното официално представяне на кандидатите от най-голямата партия в страната. Той е поставен под номер 6 в листата за Област Благоевград.

ПП БСП първи обявиха своите кандидати. Общинският съветник и бивш зам.кмет Младен Тимчев е на трето място в листата на социалистите.

ПП Републиканци за България също внесе документи за регистрация. В списъка с кандидати за народни представители от Сандански са бившият кмет Кирил Котев, който е на трето място в листата. По назад са бившият секретар на община Сандански Георги Жежев, както и Иван Попов и Ивайло Бузов.

ПП ВМРО също се регистрира днес в РИК. Представители от Сандански са адвокат Иван Чолаков, както и младежите Константин Стаев и Любомира Дончева.

ПП Има такъв народ също подаде документи, а представител от Сандански е Христо Гушков.

Все още “Патриотичната коалиция НФСБ – Воля“, „ДА, България“, „Изправи се. Мутри вън“ не са се регистрирали в РИК Благоевград, очаква се това да се случи утре, когато е и последният срок.