„Игра за двама“ с Александър Кадиев гостува премиерно в Сандански

Плувните клубове в Сандански завоюваха 77 медала на Международния турнир „Спартак“
май 17, 2022
Галя Вангелова бе избрана за председател на НЧ “Отец Паисий 1919” в Сандански
май 18, 2022

„Игра за двама“ със София Бобчева и Александър Кадиев ще направи своята премиера в Сандански на 21 юни в Летния театър. Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие и пресъздават образи от ежедневието ни – продажните плеймейтки, корумпираните политици, псевдопатриотите, вечно неразбраните интелектуалци, измамниците автотърговци и други.

„Игра за двама“ е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В постановката, режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.

„Игра за двама“ вече направи своята успешна премиера в София, Пловдив, Варна, Бургас и Лондон, а сега следва и Сандански.

Билети на касата на площад България.